Giftcard

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden gelden voor Bracket giftcards die zijn gekocht in een Bracket filiaal. Door onze giftcard te kopen accepteer je deze algemene voorwaarden. Bracket behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te interpreteren, wijzigen of  beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving. De meest recente voorwaarden zijn altijd op bracketofficial.com te vinden. 

Onze giftcards kunnen in elk Bracket filiaal en online op bracketofficial.com worden ingewisseld. De Bracket giftcard dient in 1 keer uitgegeven te worden om een artikel naar keuze te betalen. Als je aankoop niet volledig gedekt word door de giftcard kun je een aanvullende betaalmethode gebruiken om de aankop te voltooien. 

2. Geldigheid

Elke aankom van Bracket giftcards is beperkt tot een maximumwaarde van € 300. De minimumwaarde voor een Bracket giftcard is € 10,-. 

De Bracket giftcard is 5 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Bij het verstrijken van de geldigheidsduur kan de giftcard niet meer gebruikt worden en vervalt het openstaande bedrag. De resterende waarde word niet terugbetaald. 

Bracket giftcards kunnen eenmalig worden gebruikt. 

3. Retouren

Als je voor een bestelling hebt betaald met een giftcard dan word deze geroutineerd doormiddel een nieuwe giftcard. 

4. Retourgarantie

Onder de wet Koop of Afstand heb je altijd recht om de koopovereenkomst binnen 14 dagen te herroepen ( vanaf de dag van levering )

Wil je de Bracket giftcard retourneren, dan kun je contact met ons opnemen

5. Aansprakelijkheid

Eenmaal geactiveerd is Bracket niet aansprakelijk voor Bracket giftcards die verloren zijn gegaan, gestolen, gedeactiveerd of beschadigd. Behandel je Bracket giftcard als contant geld. 

6. Privacybeleid

Bracket treed op als de verantwoordelijke partij voor alle persoonlijke gegevens die je aan Bracket verstrekt. Daarom heeft Bracket een privacybeleid waarin staat hoeje persoonlijke gegevens worden verwerkt en beschermd. 

Vandaag besteld morgen verzonden*

Gratis verzending vanaf € 50,-

Brandstores

Designs custom and handmade

Headquarters

STORE Helmond ™

Verkooppunt Deurne

Abonneer op onze nieuwsbrief

ontvang als een van de eerste nieuwe updates van onze collectie!

INSCHRIJVEN
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Bracket official en ga akkoord met de voorwaarden
Winkelmand
Inloggen

Nog geen account?

10% korting op jouw aankoop??
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als een van de eerste nieuwe updates van onze collectie!
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Home
Shop
Mijn account
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    INSCHRIJVEN
    Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Bracket official en ga akkoord met de voorwaarden