BRACKET X Larry ten Voorde

Ten Voorde is een Nederlandse autocoureur. Hij behaalde het kampioenschap in de laatste race van het seizoen in Monza. Het team waarbij ten Voorde rijdt “GP-Elite” heeft in 2021 hun eerste kampioenschap binnen gehaald.

Sinds 2021 hebben we een samenwerking met ten Voorde in de vorm van een pet met sweater.

Bracket founded by brothers

Speciale Larry ten Voorde collectie

Een klein selectie van de bestverkopende producten uit onze ten Voorde collectie.

Kampioen de van Porsche super cup

Mijn motto is altijd het zelfde geweest. Doorwerken, beter worden, elke dag bijleren, je bent nooit uitgeleerd. Hier werk ik erg hard voor, 24/7. Mijn passie is autoracen en ik heb er alles voor over om dit succesvol te maken en te houden.

Verder geniet ik elke dag, geniet ik van de partijen waar ik mee samen werk, onder andere ook met Bracket. Ik geniet er van dat ik elke dag met hun kleding rond kan lopen en dat ze net zoals mij erg ambitieus zijn om dit product naar voren te brengen. Daarom denk ik dat we een super partnership gaan hebben en aan het opbouwen zijn.

Volg Bracket
op Instagram!

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen omtrent Bracket?
Volg ons dan vanaf nu op Instagram.