BRACKET X CREEPS

Stefan Speelmeijer zoals Creeps echte naam is, is op 8-jarige leeftijd begonnen met DJ-en.

Al snel maakte hij grote vorderingen en begon hij met optreden op zijn school-, privé feestjes en bij de plaatselijke hockey- en voetbalverenigingen.

Bracket founded by brothers

CREEPS collectie

Een kleine selectie van de bestverkopende producten uit onze Creeps collectie.
Op 11-jarige leeftijd is hij ook begonnen met optreden in de diverse sneaker- en jeans stores door het hele land.

Toen hij 13 jaar was werd hij tijdens het Amsterdam Dance Event ’17 ontdekt door DenonDJ toen hij op hun nieuwste gear een fantastische set draaide.

De Nederlandse Dj “Laidback Luke”, ziet Creeps op een van zijn Instagram filmpjes een nieuwe zelf bedachte Dj skill toepassen. Hij kopieert en past deze skill toe tijdens zijn liveoptreden op Tomorrowland. Creeps wordt hiervoor bedankt door Laidback Luke en er ontstaat sindsdien onderling contact.

De optredens worden beter en groter en al snel staat hij op zijn eerste echte festival “Podiumfestival” in IJsselstein. Het optreden werd een groot succes en in de 2 jaar opvolgend stijgt hij in de line-up van opener v.h. festival naar direct voor de headliner als uiteindelijk headliner. De eerste club optredens komen, krijgt een eigen wekelijkse radioshow “Danceflow” op LAYZER en in de zomer van 2018 volgt zijn eerste internationale boeking. Hij wordt geboekt voor een Poolparty en een club optreden in de omgeving van Barcelona, Spanje.

Als hij 14 is wint hij de landelijke mixtape wedstrijd van “Kunstbende” en mag hierdoor de Heldeep 9 show van Oliver Heldens openen in de Maassilo Rotterdam.

Een absoluut nieuw hoogte punt uit zijn jonge carrière en de reacties op zijn set waren overweldigend. Een droom die uitkwam.

Meerdere optredens in clubs en op festivals volgen, zo ook tijdens het Amsterdam dance event van 2019. Hij draait hier o.a. in een VIP tourbus van Mixmash records & DenonDj voor een select groepje mensen door de Amsterdamse binnenstad.

Tijdens het 15-jarig bestaan van Mixmash records wordt hij geheel onverwachts gevraagd een set draaien voor de genodigde en een van zijn grote voorbeelden Laidback Luke.

Slam! Draait voor het eerste 1 van zijn mixtapes tijdens de Slam! Mixmarathon en al snel zullen er meerdere radiostations wereldwijd volgen. Stations in België, Engeland, Duitsland tot aan USA draaien regelmatig zijn mixtapes.

Met 15 jaar volgt er een nieuw hoogte punt: hij wordt gevraagd en geboekt door “Dutchweek” en gaat begin 2020 voor en week naar Sell am See/ Kaprun en heeft daar 6 optredens. Van boven op de piste tot in de club draait hij fantastisch sets, laat een uitstekende indruk achter en een vervolg lonkt.

Slam! draait voor de 2e keer een mixtape van Creeps en ook verschijnt hij in 2 TV programma’s. Zo draait hij een set van 45 min. In het programma “Housefanatics” en is hij als DJ te zien en te horen in “Brainstorm” van NPO3 Zapp.

Volg Bracket
op Instagram!

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen omtrent Bracket?
Volg ons dan vanaf nu op Instagram.