BRACKET X b-front

B-Front – Bob van der Palen is niet alleen actief onder de naam B-Front: samen met Frequencerz maakt hij deel uit van de live-act ‘B-Freqz’.

Sinds 2017 hebben we een samenwerking met B-Front in de vorm van een pet met logo.

Bracket founded by brothers

Speciale b-front collectie

Een kleine selectie van de bestverkopende producten uit onze B-front collectie.

Koning van de raw

Het is een eer om deze titel te mogen bekleden. Maar vergeet niet dat vroeger alles stevig was en eigenlijk de splitsing erin is gekomen, naar nog steviger en wat het al was.

Ik zal wel mijn eigen ding blijven doen binnen het genre en ook vooral uniek blijven wezen. Ik neem geen genoegen met een kick en geluidje, ik wil net dat speciale in een track hebben dat mij maakt. Een ongetekende handtekening zeg maar. (bron Partyflock.nl)