Polo BRACKET Essentials Sky Blue Stripe

64,95

S
M
L
XL
XXL
XXXL

Op zoek naar een nieuw en tijdloos stuk om aan uw garderobe toe te voegen? Kijk dan niet verder dan de Polo BRACKET Essentials Sky Blue Stripe. Deze polo is perfect voor elke gelegenheid, of u zich nu opmaakt voor uw werk of voor een casual weekendlook. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zal dit shirt de hele dag comfortabel aanvoelen. Wacht dus niet langer en grijp vandaag nog de Polo BRACKET Essentials Sky Blue Stripe!

Maat
L X B (CM)

Geen inhoud beschikbaar

Materiaal
%

Geen inhoud beschikbaar

Geen inhoud beschikbaar

Artikelnummer: 7434216520565 Categorieën: ,

Over ons

BRACKET is de connectie(schakel) tussen mensen. In 2014 begonnen als een schoolproject van 4 vrienden en daarna door twee broers overgenomen doorgegaan als onder andere een sneaker label in 2018 met zijn eerste sneakerlijn Irmão. Na de overname door de huidige eigenaren zijn er veel nieuwe items en design gelanceerde. Hierbij groeide BRACKET uit tot een echt lifestyle merk in 2020. Inmiddels zijn er meer dan 300 artikelen in 25 artikelgroepen.

Alle designs ontstaan in Helmond, Noord-Brabant waar het BRACKET hoofdkantoor zit. Wij hebben collecties gemaakt in Portugal maar doen ook zaken in Nederland en buiten Europa.

Juist in deze tijd zijn wij bezig met het uitbreiden van onze collecties.

Unieke look

Shop jouw unieke look online of bij een van onze retailers

Nederland

Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Groen

We houden van fijne stof en produceren deze zo groen mogelijk.

Elke werkdag

Jouw bestelling wordt op elke werkdag binnen 24 uur verzonden.

Dit vind je vast ook wel leuk!

Aanbevolen voor jou