BRACKET Comfort Sweater Sage Green

Maak kennis met de BRACKET Comfort Sweater! Deze gezellige en stijlvolle trui is perfect voor wat koudere dagen of avonden. Gemaakt van een zachte, lichte stof, is hij comfortabel om te dragen en gemakkelijk te onderhouden. De saliegroene kleur is perfect voor de herfst en winter, en past bij elke outfit. Of je buiten de deur gaat of gewoon thuis aan het relaxen bent, de BRACKET Comfort Sweater houdt u het hele seizoen lang comfortabel en stijlvol.

S
M
L
XL
XXL
XXXL

59,95

Maat
L X B (CM)

Geen inhoud beschikbaar

Materiaal
%

Geen inhoud beschikbaar

Geen inhoud beschikbaar

Artikelnummer: 7434212473452 Categorieën: ,

Over ons

BRACKET is de connectie(schakel) tussen mensen. In 2014 begonnen als een schoolproject van 4 vrienden en daarna door twee broers overgenomen doorgegaan als onder andere een sneaker label in 2018 met zijn eerste sneakerlijn Irmão. Na de overname door de huidige eigenaren zijn er veel nieuwe items en design gelanceerde. Hierbij groeide BRACKET uit tot een echt lifestyle merk in 2020. Inmiddels zijn er meer dan 300 artikelen in 25 artikelgroepen.

Alle designs ontstaan in Helmond, Noord-Brabant waar het BRACKET hoofdkantoor zit. Wij hebben collecties gemaakt in Portugal maar doen ook zaken in Nederland en buiten Europa.

Juist in deze tijd zijn wij bezig met het uitbreiden van onze collecties.

Unieke look

Shop jouw unieke look online of bij een van onze retailers

Nederland

Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Groen

We houden van fijne stof en produceren deze zo groen mogelijk.

Elke werkdag

Jouw bestelling wordt op elke werkdag binnen 24 uur verzonden.

Dit vind je vast ook wel leuk!

Aanbevolen voor jou