Toont alle 5 resultaten

Irmão Green

220,00
De Irmão Green is nog door de twee broers Coen & Luuk Hertogs ontworpen en is met de hand gemaakt in Portugal. Achter op de sneaker bevindt zich een uniek nummer van de nieuwe collectie van Bracket. De Irmão Green is anders dan alle andere sneakers het is namelijk een Limited Edition. *Wij adviseren om onze sneakers altijd een maat kleiner te bestellen.

Irmão Blue

99,95
De Irmão Blue is door de twee broers Coen & Luuk Hertogs ontworpen en is met de hand gemaakt in Portugal. De Irmão Blue is anders dan alle andere sneakers. Achter op de sneaker bevindt zich het kenmerk van de nieuwe collectie van Bracket. *Wij adviseren om onze sneakers altijd een maat kleiner te bestellen.

Irmão White

75,00
De Irmão White is door de twee broers Coen & Luuk Hertogs ontworpen en is met de hand gemaakt in Portugal. De Irmão White is anders dan alle andere sneakers. Achter op de sneaker bevindt zich het kenmerk van de nieuwe collectie van Bracket. *Wij adviseren om onze sneakers altijd een maat kleiner te bestellen.

Irmão Red

99,95
De Irmão Red is door de twee broers Coen & Luuk Hertogs ontworpen en is met de hand gemaakt in Portugal. De Irmão Red is anders dan alle andere sneakers. Achter op de sneaker bevindt zich het kenmerk van de nieuwe collectie van Bracket. *Wij adviseren om onze sneakers altijd een maat kleiner te bestellen.

Bracket Heren Sneakers

Sneakers, er zijn er zoveel. Maar weinig zijn er zo uniek als de Irmão sneakers van Bracket. De Portugese naam van onze sneakers is met een reden, ze worden met de hand gemaakt in Portugal.

Onze trendy sneakers zijn er in diverse kleuren (rood, groen, blauw en wit) en passen onder nagenoeg iedere stijl