Bracket x Jitske Kuperus – Pauw

69,95

XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL

De prints van deze T shirts zijn gemaakt door kunstenares Jitske Kuperus. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur. In haar werk focust ze op het tekenen van dieren. Bij elk kunstwerk begint ze met de achtergrond, laag voor laag bouwt ze de kleurige achtergrond op totdat de juiste sfeer bereikt wordt. Vervolgens wordt er zorgvuldig een dier uitgekozen die bij die sfeer past, zowel qua leefgebied als qua karakter. Vervolgens heeft ze speciaal voor de samenwerking met Bracket de kunstwerken digitaal bewerkt tot een zwart wit versie die vervolgens op T-shirts gedrukt worden. De collectie bestaat uit vier dieren, een pauw, boomkikker, octopus en een hamerhaai. Welk dier past er bij jou?

Maat
L X B (CM)

Geen inhoud beschikbaar

Materiaal
%

Geen inhoud beschikbaar

Geen inhoud beschikbaar

Artikelnummer: 6097700062050 Categorieën: , , ,

Over ons

BRACKET is de connectie(schakel) tussen mensen. In 2014 begonnen als een schoolproject van 4 vrienden en daarna door twee broers overgenomen doorgegaan als onder andere een sneaker label in 2018 met zijn eerste sneakerlijn Irmão. Na de overname door de huidige eigenaren zijn er veel nieuwe items en design gelanceerde. Hierbij groeide BRACKET uit tot een echt lifestyle merk in 2020. Inmiddels zijn er meer dan 300 artikelen in 25 artikelgroepen.

Alle designs ontstaan in Helmond, Noord-Brabant waar het BRACKET hoofdkantoor zit. Wij hebben collecties gemaakt in Portugal maar doen ook zaken in Nederland en buiten Europa.

Juist in deze tijd zijn wij bezig met het uitbreiden van onze collecties.

Unieke look

Shop jouw unieke look online of bij een van onze retailers

Nederland

Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Groen

We houden van fijne stof en produceren deze zo groen mogelijk.

Elke werkdag

Jouw bestelling wordt op elke werkdag binnen 24 uur verzonden.

Dit vind je vast ook wel leuk!

Aanbevolen voor jou