Bracket Apollo 11 Globe Tee White

59,95

XXS
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL

Het hoogtepunt van dit t-shirt is de gedetailleerde afbeelding van een wereldbol en het iconische Apollo 11-logo op de achterkant. Deze symbolen vertegenwoordigen de ongelooflijke prestaties van de mensheid in ruimteverkenning en herinneren ons aan de schoonheid en fragiliteit van onze planeet. De afbeelding is levendig en kleurrijk, waardoor je de kosmos kunt ervaren terwijl je dit t-shirt draagt.

Maat
L X B (CM)

Geen inhoud beschikbaar

Materiaal
%

Geen inhoud beschikbaar

Geen inhoud beschikbaar

Artikelnummer: 6097700079072 Categorieën: , , ,

Over ons

BRACKET is de connectie(schakel) tussen mensen. In 2014 begonnen als een schoolproject van 4 vrienden en daarna door twee broers overgenomen doorgegaan als onder andere een sneaker label in 2018 met zijn eerste sneakerlijn Irmão. Na de overname door de huidige eigenaren zijn er veel nieuwe items en design gelanceerde. Hierbij groeide BRACKET uit tot een echt lifestyle merk in 2020. Inmiddels zijn er meer dan 300 artikelen in 25 artikelgroepen.

Alle designs ontstaan in Helmond, Noord-Brabant waar het BRACKET hoofdkantoor zit. Wij hebben collecties gemaakt in Portugal maar doen ook zaken in Nederland en buiten Europa.

Juist in deze tijd zijn wij bezig met het uitbreiden van onze collecties.

Unieke look

Shop jouw unieke look online of bij een van onze retailers

Nederland

Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Groen

We houden van fijne stof en produceren deze zo groen mogelijk.

Elke werkdag

Jouw bestelling wordt op elke werkdag binnen 24 uur verzonden.