Bracket Navulling Geurstokjes Scent for at home 200 ml

Morning Chill

Morning chill is subtiel verleidend en heeft een sterk graviterend effect. Het heeft een verfijnde noot,is beeldend, verwarmt en verrast. De rijke mid-Oosterse blend is
gemaakt met meer dan honderd van de best geselecteerde ingrediënten ter wereld. De mythe van Morning Chill vindt zijn roots in het dal van het Himalaya gebergte

Pro Racing

De samenstelling van deze geur is bijzonder door de unieke combinatie van frisse bergamot, exotische kokosnoot en Tahitiaans Tiaré tahiti.
Een geur welke echte klasse uitstraalt en je het gevoel van totale controle geeft.

Luxury

Een speciale geur die de lekkere aroma’s van kaneel combineert met de rijke geur van specerijen en sinaasappel.
De kruidnagel en rijke houtgeur geven bij deze parfum een warm en aangenaam gevoel.

Fresh Cotton

De zachte, delicate geur van katoen en kasjmier creëren onmiddellijk een geborgen sfeer in uw huis of op kantoor.
Het parfum opent met sprankelende bergamot,  heldere limoen, kalmerend cederblad en zacht lavandin.
Gevolgd door het warme bloemige hart met heldere mimosa,  fluweelzachte jasmijn en subtiel guaiac hout.

Ocean Breeze

Laat u verleiden door de levendige, frisse geur van de nieuwe Bois de Gaïac et Genièvre:
Een geur die het perfecte evenwicht weet te bewaren tussen de licht rokerige geurnoten van het guajakhout en de aromatische jeneverbessen. De etherische kardemom olie maakt het geheel luchtig en laat het sprankelen.

Fresh Cotton
Luxury
Morning Chill
Mountain Spring
Ocean breeze
Pro racing

Maat
L X B (CM)

Geen inhoud beschikbaar

Materiaal
%

Geen inhoud beschikbaar

Geen inhoud beschikbaar

Artikelnummer: 7434228817844 Categorie:

Beschrijving

Morning Chill Morning chill is subtiel verleidend en heeft een sterk graviterend effect. Het heeft een verfijnde noot,is beeldend, verwarmt en verrast. De rijke mid-Oosterse blend is gemaakt met meer dan honderd van de best geselecteerde ingrediënten ter wereld. De mythe van Morning Chill vindt zijn roots in het dal van het Himalaya gebergte Pro Racing De samenstelling van deze geur is bijzonder door de unieke combinatie van frisse bergamot, exotische kokosnoot en Tahitiaans Tiaré tahiti. Een geur welke echte klasse uitstraalt en je het gevoel van totale controle geeft. Luxury Een speciale geur die de lekkere aroma’s van kaneel combineert met de rijke geur van specerijen en sinaasappel. De kruidnagel en rijke houtgeur geven bij deze parfum een warm en aangenaam gevoel. Fresh Cotton De zachte, delicate geur van katoen en kasjmier creëren onmiddellijk een geborgen sfeer in uw huis of op kantoor. Het parfum opent met sprankelende bergamot,  heldere limoen, kalmerend cederblad en zacht lavandin. Gevolgd door het warme bloemige hart met heldere mimosa,  fluweelzachte jasmijn en subtiel guaiac hout. Ocean Breeze Laat u verleiden door de levendige, frisse geur van de nieuwe Bois de Gaïac et Genièvre: Een geur die het perfecte evenwicht weet te bewaren tussen de licht rokerige geurnoten van het guajakhout en de aromatische jeneverbessen. De etherische kardemom olie maakt het geheel luchtig en laat het sprankelen.

Unieke look

Shop jouw unieke look online of bij een van onze retailers

Nederland

Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Groen

We houden van fijne stof en produceren deze zo groen mogelijk.

Elke werkdag

Jouw bestelling wordt op elke werkdag binnen 24 uur verzonden.

Dit vind je vast ook wel leuk!

Aanbevolen voor jou