BRACKET GIRO 555 shirt wit

39,95

S
M
L
XL
XXL
XXXL

Alle opbrengsten van deze verkoop gaat naar de GIRO 555 actie.

Oekraïners hebben onze steun hard nodig, zowel mensen die op de vlucht zijn, als degenen die achterblijven. Met jouw gift kunnen de hulporganisaties achter Giro555 en de lokale hulpverleners noodhulp verlenen, zowel in Oekraïne zelf, als in de buurlanden. Lees hieronder wat zij doen.

Hulpverleners werken de klok rond

Hulpverleners van de hulporganisaties achter Giro555 werken de klok rond. Dat doen ze in alle getroffen gebieden van Oekraïne, op de vluchtroutes en aan de grenzen met buurlanden als Polen, Roemenië en Moldavië. (bron: https://giro555.nl/oekraine-de-hulp/)

Maat
L X B (CM)

Geen inhoud beschikbaar

Materiaal
%
Katoen
95
Elastaan
5

Geen inhoud beschikbaar

Artikelnummer: 7434212079036 Categorieën: ,

Over ons

BRACKET is de connectie(schakel) tussen mensen. In 2014 begonnen als een schoolproject van 4 vrienden en daarna door twee broers overgenomen doorgegaan als onder andere een sneaker label in 2018 met zijn eerste sneakerlijn Irmão. Na de overname door de huidige eigenaren zijn er veel nieuwe items en design gelanceerde. Hierbij groeide BRACKET uit tot een echt lifestyle merk in 2020. Inmiddels zijn er meer dan 300 artikelen in 25 artikelgroepen.

Alle designs ontstaan in Helmond, Noord-Brabant waar het BRACKET hoofdkantoor zit. Wij hebben collecties gemaakt in Portugal maar doen ook zaken in Nederland en buiten Europa.

Juist in deze tijd zijn wij bezig met het uitbreiden van onze collecties.

Unieke look

Shop jouw unieke look online of bij een van onze retailers

Nederland

Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Groen

We houden van fijne stof en produceren deze zo groen mogelijk.

Elke werkdag

Jouw bestelling wordt op elke werkdag binnen 24 uur verzonden.

Dit vind je vast ook wel leuk!

Aanbevolen voor jou